توضیحات
جزوه مقاومت مصالح
جزوه مقاومت مصالح دانشگاه آکسفورد
جزوه مقاومت مصالح,جزوه مقاومت مصالح 1,جزوه مقاومت مصالح 2,جزوه مقاومت مصالح کنکور
جزوه مقاومت مصالح کنکور ارشد,جزوه مقاومت مصالح مهندسی عمران
دانلود رایگان جزوه کامل درس مقاومت مصالح
جزوه ، مقاومت مصالح ، جزوه کامل ، درس مقاومت ، جزوه مقاومت ، جزوه دانشگاهی ، مهندسی مکانیک ، عمران ، جزوات دانشگاهی ، جزوه های دانشگاهی
جزوه ی مقاومت مصالح عمران رنتر یکی از کاملترین جزوات درس مقاومت مصالح است که برای دانشجویانی که در یادگیری این درس مشکل دارند می تواند کمک بزرگی به حساب آید.
برخی از سرفصل های این جزوات عبارتند از :
- تنش و بارهای محوری
- کرنش و قانون هوک
- پیچش
- خمش خالص تیرها
- تنش برشی در تیرها
- فصل۱: مقدمه – مفهوم تنش
- فصل۲: تنش و کرنش – بارگذاری محوری
- فصل۳: پیچش
- فصل۴: خمش خالص
- فصل۵: تحلیل و طراحی تیرها در خمش
- فصل۶: تنش برشی در تیرها و عضوهای جدارنازک
- فصل۷: تبدیلات تنش وکرنش
- فصل۸: تنشهای اصلی در شرایط معین بارگذاری
- فصل۹: خیز تیرها
- فصل۱۰: ستونها
- فصل۱۱: روشهای انرژی
- پیوست
مقاومت مصالح یکی از دروس مهندسی مهم رشته های عمران،مکانیک، معماری و … می باشد.
مباحث مرتبط با مکانیک جامدات (mechanics of solid)یا مکانیک مصالح mechanics of material)) که در ایران اغلب با نام مقاومت مصالح(strength of material) از آن یاد می شود شاخه ای از علم مکانیک است که با استفاده از روشهای تحلیلی به بررسی و تعیین مقاومت (strength) و صلبیت(rigidity) و نیز پایداری ارتجاعی(elastic stability) اعضای باربر می پردازد.
در مقاومت مصالح ، مقاومت مواد و مصالح مختلف در برابر انواع تنش ها شامل تنش برشی ناشی از لنگر پیچش ، تنش برشی ناشی از لنگر خمش و تنش های محوری
(تحت اثر نیروی کششی و فشاری ) همچنین دایره موهر و تبدیل تنش ها و روش های انرژی برای تحلیل سازه های مختلف برسی می شود.
مقاومت مصالح بخشی از علم مواد است که به مطالعهٔ استحکام مواد مهندسی و رفتار مکانیکی آنها در حالت کلی (مانند تنش، کرنش، تغییر شکل و رابطههای میان تنش و کرنش) میپردازد.
هدف اصلی از درس مقاومت مصالح فراهم کردن دست مایه ای است که مهندسان آینده بتوانند با استفاده از آن ماشین های گوناگون و سازه های باربر را تحلیل و طراحی کنند. تحلیل و طراحی هر سازه ی معلوم شامل محاسبه تنش ها و تغییر شکل هاست. در علم مواد، مقاومت یک ماده عبارتست از توانایی آن در استقامت ورزیدن (تحمل کردن) در برابر بار اعمالی بدون شکست ماده. این بخش به مفهوم تنش و به معرفی روش های مورد استفاده برای تحلیل و طراحی ماشین ها و سازه های باربر اختصاص دارد.
نیروی وارد بر سطح یا شدت نیروهای توزیع شده روی یک مقطع را تنش وارد بر آن مقطع می نامند و آن را با حرف یونانی σ (سیگما) نشان می دهند. بنابراین تنش در عضوی که مساحت سطح مقطع آن A و تحت تأثیر بار محوری P باشد به صورت σ=F/A بیان می شود.
بارگذاری محوری به نیروهای اعمال شده در راستای محور طولی عضو گفته می شود. به عبارت دیگر نیروهایی که باعث دراز یا کوتاه شدن عضو می شوند، نیروهای محوری هستند. به معادله σ=F/A تنش عمودی گفته می شود که در آن F بارگذاری محوری بروی سطح مقطع A است. این معادله نشان دهنده تنش میانگین روی مقطع است و نه تنش در یک نقطه خاص مانند Q از مقطع.
به طور کلی، مقدار به دست آمده برای تنش σ در نقطه Q با مقدار تنش میانگین حاصل از معادله σ=F/A فرق دارد. اما در عمل فرض می شود توزیع تنش های عمودی در عضو تحت بارگذاری محوری در مجاورت نقاط اعمال بار ها یکنواخت است.برای اینکه توزیع تنش ها در مقطه معینی یکنواخت باشد، لازم است خط اثر بارهای عمودی از مرکز جرم مقطع بگذرند. چنین بارگذاری را بارگذاری محوری مرکزی می نامند. در بارگذاری محوری خارج از مرکز، توزیع تنش ها یکنواخت نیست.
کتاب مقاومت مصالح بیر-جانسون یکی از معروف ترین مراجع برای مقاومت مصالح است که به عنوان مرجع اصلی رشته های مهندسی مواد، مکانیک و عمران در بسیاری از دانشگاه های کشور تدریس می شود. سبک نگارش روان و حل مثال های متعدد در تمامی فصل ها باعث شده که این کتاب به یکی از بهترین مراجع برای یادگیری درس مقاومت مصالح تبدیل شود.
مقاومت مصالح یا مکانیک مواد بخشی از علم مواد است که به مطالعه استحکام مواد مهندسی و رفتار مکانیکی آنها در حالت کلی (مانند تنش، کرنش، تغییر شکل و رابطههای میان تنش و کرنش) میپردازد. هدف اصلی از درس مقاومت مصالح فراهم کردن دست مایهای است که مهندسان آینده بتوانند با استفاده از آن ماشینهای گوناگون و سازههای باربر را تحلیل و طراحی کنند. تحلیل و طراحی هر سازهٔ معلوم شامل محاسبه تنشها و تغییر شکل هاست. در علم مواد، مقاومت یک ماده عبارتست از توانایی آن دراستقامت ورزیدن (تحمل کردن) در برابر بار اعمالی بدون شکست است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.